Egy toll, amivel írni lehet és még az okos eszközeinket is vezérelhetjük vele

Egyre több ponton találkozik a digitális és az analóg világ. Ez tapasztalható az irodaszerek világában is. Úgy tűnik, a Stabilo ezt fel is ismerte, ezért fejlesztett például olyan tollat, amivel a tabletünk vagy az okostelefonunk  érintőképernyőjét is gond nélkül használhatjuk. És még írhatunk is vele.

A toll hagyományos funkciója is megmaradt, csupán kiegészült egy okos tulajdonsággal. Amire – valljuk be őszintén – egyre többször szükség is van. A “kettő az egyben” eszköz hasznos lehet egy olyan megbeszélésen, üzleti tárgyaláson, ahol papírra is jegyzetelnénk, de a tabletet vagy az okostelefonunkat is használnánk. Persze az érintőképernyős eszközeinket az ujjunkkal is vezérelhetnénk, de a Smartball névre keresztelt tollal talán könnyebb, és nem is kenjünk össze a kijelzőt. Nem lesz kínosan maszatos a felülete. Ami bizony egy üzleti tárgyaláson nem hátrány.

stabilo-smartball2

A Stabilo Smartball-ja lehetővé teszi a kényelmes írást. A toll cserélhető betéttel rendelkezik, és az innovatív kialakításnak köszönhetően az írásélmény is páratlan. A Satbilo a honlapján azt ígéri, hogy gördülékeny vele az érintőképernyő használata, és az eszköz tökéletes az analóg és a digitális világ összekapcsolására. És valóban…

 

Az elv szerintünk is jó, és ez a fejlesztés bizony sokszor hasznos is lehet. És nem csak az üzleti életben, hanem olyankor is, amikor mondjuk  kesztyűben vagy épp piszkos kézzel kellene valamit elintéznünk az érintőképernyős eszközünk segítségével.

 

Ha jobban belegondolunk, rengeteg érintett felhasználási terület létezik. És amellett, hogy hasznos és praktikus, még dizájnos is – szerintünk.

 

Ha Önnek is szimpatikus ez az újféle eszköz, nézze meg, milyen típusok és színek közül választhat. Nem fog csalódni, mutatjuk az Irodatech24 irodaszer webáruház kínálatát.