Élen a címkenyomtatásban a Brotherrel!

Brother asztali címkenyomtató

Rend a lelke mindennek, főleg egy irodában és főleg egy dolgozóasztalon, hiszen így könnyebben megy a munka, van terünk gondolkodni, nem nyomnak el minket a dokumentumok, a tömbök, ráadásul a rendszerezett asztal azt a benyomást kelti a másik emberben, hogy annak a tulajdonosa letisztult gondolkodású, összeszedett ember.

Nézzük meg, mi is segíthetne minket a munkában és a pakolásban, és az elrakott tárgyak újbóli megtalálásában?

 

Szerintünk a dinamikus munka elősegítésében a feliratozás, a címkézés nagyon hasznos lehet. Gondoljunk csak bele, hogy a post-it címkék mennyire segítik a munkánkat! Hasonló segítséget nyújt a Brother cég PT P700 címkenyomtatója is, ami amellett, hogy rendkívül hasznos, az íróasztalunk díszévé is fog válni. Ugyanis ebben az évben szerezte meg az IF formatervezői díját. Kompakt, stílusos címkenyomtatóról van szó, nem a nehézkesen használható, saját billentyűzetes kézi készülékről, hanem egy teljesen új, számítógéppel összeköthető darabról. Professzionális megjelenésű címkéket készíthetünk vele mappákra, archivált anyagokra, szekrényekre, adatmentésekre és egyéb irodai eszközökre.

 

Teljesen egyszerű a használata. Működik elemről is, így hordozhatóbbá válik, de jár hozzá egy hálózati adapter is, hogy mindig kéznél legyen munkára készen. Az első használatnál csak annyi a dolgunk, hogy egy USB kábellel csatlakoztassuk a számítógépünkhöz, legyen az PC vagy Mac, és szoftver telepítése nélkül, a beépített P-touch Editor Lite program automatikusan indul is. Többféle betűtípusok, karakterek, grafikák és keretek közül válogathatunk, sőt még a vonalkód nyomtatás is elérhető a készüléken. Laminált hőtranszferes nyomtatási technológiával dolgozik, nekünk csak az a dolgunk, hogy címkeszalagot válasszunk hozzá, mivel több méretet is támogat a 3,5 milliméterestől a 24 milliméteresig. A korábbi címkenyomtatóktól eltérően itt nem kell sokat várnunk a nyomtatásra, hiszen a 30 mm/másodperces nyomtatási sebesség nem várat magára!

 

A P700 nagyobb testvére is elérhető a Brother kínálatában, amely a P750W nevet kapta. A W itt a vezeték nélküliségre utal, támogatja a Wifi-Direct és az egyérintéses NFC szabványt is az okostelefonra és tabletre ingyenesen letölthető iPrint&Label applikációval. A P750W emellett hálózatban megosztható készülék, így az irodában dolgozók kényelmesen megoszthatják, és nyomtathatnak a címkézőre PC-ről vagy Mac-ről.

 

Mindkét készülék automatikusan vág, felbontásuk 180 dpi. Fekete-fehér nyomtatásra képesek, az így kapott szalagok pedig kültéren és beltéren egyaránt felhasználhatóak. Tartósak és számos színben elérhetőek.