Erősítenek a tintasugaras nyomtatók – gyorsabbak, takarékosan működnek és kiváló minőségre képesek

Tintasugaras nyomtató

Tintasugaras nyomtatót az irodába? Ma már ez is elképzelhető, és nem csak a kisebb cégeknek. A komoly gyártói fejlesztéseknek köszönhetően ugyanis a tintasugaras nyomtatók kezdik leküzdeni a lézer nyomtatókéhoz viszonyított lassúságukból adódó hátrányokat.

Az új készülékek ugyanis gyorsaságban már kezdik megközelíteni a lézer nyomtatókat. Minőségben pedig már nagyjából azonos képességekkel rendelkeznek. Ez összességben pedig már lehetővé teszi, hogy nagyobb, irodai felhasználáshoz is nyugodt szívvel válasszunk tintasugaras nyomtatókat. És ezek nem csak feltevések, hiszen úgy tűnik, hogy tényleg van esélye a tintasugaras készülékeknek népszerűségben megközelíteni a lézer nyomtatókat.

 

A takarékos készülékek veszik át a vezető szerepet az irodai nyomtatásban

 

Takarékossági szempontból már egyértelműen jobb döntést hozunk, ha tintasugaras nyomtatót választunk. És még környezetvédelmi oldalról nézve is okosabb lépésnek tűnik. Egy nemrég készült felmérés szerint nagy esély van arra, hogy a következő években komoly felfutás jellemzi majd az üzleti felhasználásra szánt tintasugaras nyomtatók piacát. Az érintett szegmensben 2019-ig akár 34 százalékos növekedéssel is lehet számolni.

Ez pedig nem kevés. Az ok – ahogy írtuk – a minőségi nyomtatási képesség és a takarékos működés mellett a környezetvédelem. A legtöbb vállalatnak ugyanis ez már igenis fontos, ezért szeretnének is tenni azért, hogy a lehető legfenntarthatóbb módon működjenek. És, ha ezt úgy érhetik el, hogy energiatakarékos, festéktakarékos tintasugaras nyomtatót vásárolnak, akkor megteszik.

 

Úgy tűnik tehát, lesz változás. De talán ez már nem is jövő idő. Ugyanis a manapság kapható tintasugaras nyomtatók, multifunkciós készülékek többsége is elfogadható sebességgel dolgozik. Nyomtatási minőségben kiválóak. És amellett, hogy viszonylag környezetbarát módon működnek, sokat spórolnak is a tulajdonosuknak.

 

Nézze meg a tintasugaras nyomtató kínálatot!

 

Ha Ön is kíváncsi arra, hogy az Irodatech24.hu irodaszer webáruház kínálatában milyen takarékos, minőségi munkára képes tintasugaras készülékek közül választhat, klikk ide.