Ezért válasszunk jól újragyártott tonert

Mi az, amit manapság elvárhatunk egy újragyártott tonertől? És milyen hibákkal találkozhatunk, ha nem jól választunk nyomtató kellékanyagot? Néhány tipikus hiba, amit okos vásárlással elkerülhetünk.

Egy eredeti toner szinte 100 százalékban tökéletesen működik. A hibás termékek aránya 1 százalék alatti. Ami bizony az árban tükröződik. Emiatt egyre többen választanak újragyártott tonereket. Igen ám, de nem mindegy, hogy milyet vásárolunk.

Az újragyártott tonerek között is van különbség. Létezik nagyon olcsó, de sokszor hibásan működő toner, de lehet kapni standard és prémium kategóriás újragyártott tonereket is. Mi ez utóbbi kettőt ajánljuk, ha nem szeretné, hogy idő előtt javítani kelljen a nyomtatóját, és a toneren megspórolt pénz a szervizre menjen el.

De mi az, amiben különbözhet az egyik újragyártott toner a másiktól?

Már a kompatibilitásban is lehetnek eltérések, de nagyrészt inkább a nyomatokon látszik meg a különbség. Egy rosszul választott toner folyathat, ami mechanikai hibát is okozhat, de előfordul, hogy csíkos lesz a nyomat vagy épp nem nyomtat oda a toner, ahova mi szeretnénk, esetleg lemarad valami a nyomatról. Rossz választás esetén nem ritka az sem, hogy a színek helytelenül jelennek meg a papíron, és arra is van példa, hogy egyszerűn elfolyik a festék az oldalon. És ez csak néhány olyan, nyomtatáskor felmerülő probléma, ami rossz újragyártott toner vásárlásakor jelentkezhet.

De akkor milyen tonert vásároljunk?

Vagy eredetit, olyat, ami a nyomtatónk gyártójával megegyező márkájú. Vagy olyan, jó minőségű utángyártott tonert, aminek a gyártása ellenőrzött körülmények között zajlik.
Ha számít az ár, de a minőségben nem kötnénk kompromisszumot, akkor prémium kategóriás újragyártott tonert célszerű vásárolni. Mi ebben segítünk. Nézzen körül az Irodatech24 toner választékában! És találja meg az Ön igényeinek leginkább megfelelőt!