Őrizze meg a családi és a céges dokumentumok épségét, rögzítse egy gombnyomással azokat a felhőben!

Biztonságos helyen, digitálisan, bármikor elérhető felületen, nyomtatható formában, kiváló minőségben szeretné elérhetővé tenni a családi fotókat, dokumentumokat? Esetleg a céges anyagokkal szeretné megtenni ugyanezt? Akkor a felhő alapú szkennelést javasoljuk Önnek. Vagyis egy olyan készülék vásárlását, ami lehetővé teszi, hogy egyből a felhőbe digitalizálja a dokumentumait.

Az erre képes multifunkciós nyomtatók használatakor csak annyit kell tennie, hogy a szkennelni kívánt dokumentumot beolvassa, és egy erre alkalmas gombbal a felhőbe továbbítja. Ezután már bármikor, bárhol elérhetőek lesznek a fotók, a céges anyagok. Persze csak azoknak a felhasználóknak, akiknek mi hozzáférési lehetőséget adtunk. De nem csak a felhőbe küldhetjük ilyen egyszerűen a beszkennelt dokumentumokat, hanem előre megadott e-mail címekre is továbbíthatjuk azokat. Vagy akár az EverNote-ba is rögzíthetünk így.

 

Miért hasznos egy ilyen felhő alapú szkennelési megoldás?

 

A családok esetében a fényképek megőrzése szempontjából. Vagyis ha digitalizáljuk a családi archívumot, biztosak lehetünk abban, hogy a felhőből bármikor elérhetjük azokat, és még a minőségi nyomtatás is lehetséges. Feltéve, ha megfelelő minőségben szkenneltük be a dokumentumokat

 

A fotónyomtatásról részletek itt, a szkennelésről pedig itt.

 

De nagy előnye a szolgáltatásnak még az is, hogy a távoli rokonok, családtagok is bármikor nézegethetik a régi fotókat anélkül, hogy az eredeti példányokat el kelljen kérni hozzá.

 

Ugyanez a helyzet a családi dokumentumokkal is. Akár a hivatalos személyes anyagainkat is rögzíthetjük így.

 

Nem beszélve a céges dokumentumkezelésről. Mára nagyon fontossá vált, hogy a dokumentumok bármikor, bárhol elérhetőek legyenek digitális formában is. A mobilizálódott világban tehát nem árt a hagyományos iratrendezés mellett energiát és időt szánni az online iratkezelésre is.

 

A legjobb pedig, ha ezekhez a feladatokhoz olyan szkennert vagy multifunkciós készüléket használunk, ami egy gombnyomással lehetővé teszi a dokumentumok felhőbe való rögzítését.

 

Mi az ilyen készülékek kiválasztásában is segítünk. Nézzen körül az Irodatech24 irodaszer webáruház termékei között!