GYIK – Mitől tartanak leginkább az emberek, ha webáruházban vásárolnak utángyártott nyomtató tonert?

Sokan bizonytalanok még, ha utángyártott toner webes vásárlásáról van szó. Van néhány olyan kérdés, amire nem igazán tudják a választ, ezért félve állnak hozzá a dologhoz. Mi most ezért igyekszünk megválaszolni ezek közül néhányat.

Az első, ami sokakat foglalkoztat, hogy biztosan azért olyan olcsó az utángyártott toner, mert sokkal rosszabb minőségre képes. Ez téves gondolat. A minőségbeli különbség nagyon minimális. Szinte észre sem vehető. Legalábbis a prémium minőségű utángyártott tonerek esetében. Más a helyzet a standard verzióknál. Itt azért már van némi különbség. Mi ezért a prémium minőséget ajánljuk, ami egyébként csak pár száz forinttal drágább a standardnál.

 

Ki vállalja a felelősséget azért, hogy tényleg működik a webáruházban vásárolt utángyártott toner? Ilyen ritkán fordul elő, mármint, hogy nem működik a nálunk vásárolt toner, de ha mégis probléma lenne, a webshop vállalja a cserét. És nem csak akkor, ha nem kompatibilis a toner vagy a festékkazetta, hanem akkor is, ha valamiért hibás lenne a termék. Sőt, akkor is megtéríti a webáruház a kárt, ha a rossz toner okozna valamilyen problémát a nyomtatójában.

 

Mernének ilyet vállalni a forgalmazók, ha gond lenne az utángyártott tonerekkel?

 

Szintén gyakori kérdés: visszajár-e a vételár hibás termék vásárlása esetén? Igen, de ha ilyen probléma jelentkezik, a cseregarancia is életbe lép.

 

Mi történik akkor, ha valamiért nem sikerül megfelelően behelyezni a tonert a nyomtatóba, vagy nem ismeri fel a rendszer a festékkazettát? Ilyenkor szakértő tanácsadás keretében segítünk. Ha ilyen történik, hívja a technikai ügyfélszolgálatunkat.

 

Sokan kíváncsiak még arra is, hogy az eredetivel azonos-e a kapacitása egy utángyártott tonernek. Erre is igen a válasz. Csak jóval olcsóbb az utóbbi. A lap/költés szerencsés esetben csaknem tizede az eredetinek, míg a megtakarítás az eredeti tonerhez képest több mint 80 százalék.

 

Mi van akkor, ha nem kompatibilis a nyomtatóval az utángyártott termék? Ha Ön helyesen választott, akkor ilyen nem fordulhat elő. Amennyiben mégis, azonnal cseréljük.

 

Nagyjából ezek a kérdések merülnek fel, ha valaki utángyártott tonert vásárol. Ha az Ön kérdése nem szerepel a felsoroltak között, kérdezzen bátran a kollégáinktól. Szívesen állunk rendelkezésére.