Ha jó helyről vásárol utángyártott tonert, nem kell a minőség és a biztonság miatt sem aggódnia

Garanciák utángyártott tonerekre

Utángyártott tonerből is lehet jól és rosszul is választani. Sok elrettentő példáról hallani. Olyan esetekről, ahol a toner tönkretette a nyomtatót, vagy egyszerűen nem hozta az elvárt minőséget. Persze, ilyen is előfordul. De csak akkor, ha olyan helyről vásárolunk, ahol nem garantálják a biztonságos működést. Mi ezeket vállaljuk.

Sok gyártó úgy próbál az eredeti tonerek mellett érvelni, hogy közben az utángyártott kellékanyagok lehetséges hibáit sorolják. Ez nem biztos, hogy jó irány.

 

Mint, ahogy írtuk, előfordul, hogy valamely termék hibás. Talán nagyobb is ennek az esélye, mint egy eredeti tintapatronnnál, tonernél, de ha körültekintőek vagyunk a vásárláskor, nem kell aggódnunk a biztonság miatt. Ráadásul pénzt is spórolunk. Mivel az utángyártott toner nagyjából 75 százalékkal olcsóbb az eredeti kellékanyagnál. Ez pedig elég nagy különbség. Sokan mégsem mernek így spórolni. Pont az elriasztó videók és cikkek miatt. Nyilván senki sem szeretné tönkretenni a nyomtatóját, és a festéken megspórolt összegből a készülék javítását fizetni – ez érthető. Ezért a bizonytalanság helyett inkább eredeti tonert vásárolnak jóval drágábban. Pedig, ha megbízható áruházból vásárolnának, spórolhatnának és még aggódniuk sem kell.

 

Legalábbis nálunk az nem fordulhat elő, hogy a toner vásárláson megspórolt összegből a nyomtató javítását kellene fedezni. Egyrészt mert a termékeink megbízható gyártótól származnak, másrészt mert garanciát vállalunk a tonerekre, a festékpatronokra.

 

Az Irodatech24.hu webáruházban kapható utángyártott tonerekre érvényes a nyomtató garancia és a tonerre vonatkozó garancia is. Vagyis, ha a toner hibája miatt sérül a nyomtatója, a javítás költségét mi álljuk. De hasonló garancia jár a tonerekre is. Ha nem hozzák az elvárt minőséget, vagyis hibásak, akkor mi kicseréljük azokat.

 

Vállalnánk ilyen garanciát, ha nem tudnánk, hogy a jó utángyártott toner mennyire megbízható?

 

Valószínűleg nem. És mivel tudjuk, ezért bátran ajánljuk Önnek is. Ha tehát megbízható, minőségi utángyártott tonert vásárolna, nézzen körül a webáruházunkban!