Ha szeretnénk, hogy rend legyen az íróasztalon

Iratrendezés, irodaszer rendezés

Nem mindenkinek számít, de a legtöbben szeretik, ha rend van az irodai asztalon. Persze néha a káosz is átlátható. De azért csak könnyebb boldogulni a napi teendőkkel, ha minden egyből a kezünk ügyében van. Vagyis ha rend van körülöttünk, közvetve nő a produktivitásunk is. Ha Ön is rendet tartana az irodai asztalon, és ehhez keres megfelelő eszközöket, most mutatunk egy-két dizájnos, egyben praktikus megoldást.

És nem csak a papírok, az íróeszközök asztali elrendezéséhez nyújtunk most segítséget, hanem mutatunk az archiváláshoz szükséges praktikus tárolókat is.

 

Az írószerek tárolása sokféle módon megoldható. Van, aki jobban szereti, ha a tollakat és a kiegészítőket egyetlen tartóba rendezve tárolja. Mások inkább a különálló megoldásokat választják. Ez utóbbi is lehetséges, sokan szeretik, mert nem helyhez kötött minden tartórész. Szabadabban rendezhetjük be az asztalt. Vásárolhatunk ugyanis különálló gémkapocstartót, kockatömbtartót és még különálló névjegykártya tartót is. Persze ezeket úgy is összeválogathatjuk, hogy egy családba tartozzanak, vagyis illeszkedjenek egymáshoz. De különféle, egyedi, ízlésünknek megfelelően párosítások is elképzelhetők. Szabadabb szelleműeknek ez szimpatikus lehet.

 

Aki viszont nem szeretné keresgélni az asztalon a különálló írószer tartókat, válasszon olyat, ahol minden együtt van. Ezeket egyébként asztali rendezőnek hívják. Ezekben találunk jegyzettömb tartót, levéltartó rekeszt, vonalzótartót, írószertartót, ragasztószalag-adagolót.

 

És van olyan is, ami újrahasznosított anyagból készült. Szóval, akinek fontos a környezet védelme, talál magának ehhez illeszkedő írószertartót.

 

A legdizájnosabb írószertartók, asztali rendezők a 3M, Post-it tartós tárolói és a Helit telefontartós megoldásai. Ezek az átlagnál is praktikusabbak.

 

De ahhoz, hogy rend legyen az irodai asztalon, nem csak az írószereket kell rendeznünk, hiszen a papírok rendszerezése is rendkívül fontos. Hogy ezt elérjük, használjunk irattálcát, vagy ha kicsit több helyünk van, asztalra való, fiókos, polcos irattartót.

 

Ezek amúgy szintén nagyon dizájnos formában kaphatók. A Leitz különösen úttörő ezen a téren. Szóval csak ajánlani tudjuk ezeket a termékeket. De a Fellowes is meglehetősen praktikus és fiatalos irattartókat fejleszt.

 

ifw00190_2ifw00090_2

 

 

Egyszóval, ha növelnénk az irodai produktivitást, tartsunk rendet az asztalunkon, és mindezt úgy tegyük, hogy közben a dizájnt és a praktikumot sem szorítjuk háttérbe. Mi segítünk a megfelelő iratrendező és irodaszer tartó beszerzésében. Nézze meg a több száz kapcsolódó termékünket itt.