Ilyen nyomtató való a kis irodákba? A Samsung készülékei díjat is nyertek

Vannak elvárások, amiket a kisvállalkozók támasztanak a nyomtatókkal, a multifunkciós készülékekkel szemben. Egyebek mellett szeretnék, ha kevés pénzbe kerülne a fenntartásuk, gyorsak lennének, és mindezek mellett a minőség sem szorulna háttérbe. És az is elvárás már, hogy a mobil munkavégzéshez is alkalmazkodjanak, és környezetbarátak is legyenek. Létezik vajon ilyen kisirodai nyomtató?

Az biztos, hogy a nyomtató gyártók törekednek és mindent megtesznek azért, hogy ez valóra váljon. Vagyis lehessen kapni olcsó, minőségi nyomtatásra képes gyors készüléket. Olyat, ami a kisebb vállalkozások és a munkacsoportok igényeit is maximálisan kielégítik.

Most úgy tűnik, a Samsung áll a legközelebb a megvalósításhoz, legalábbis a BLI, a dokumentum előállító eszközök és megoldások iparágának független, vezető minősítő szervezete szerint. Az itt dolgozó szakemberek ugyanis úgy ítélték meg, hogy az év monokróm és multifunkciós nyomtató termékcsaládja a Samsungé.

Ezt tudják a díjnyertes Samsung készülékek

A Samsung ProXpress családjába tartozó készülékek elvileg rendelkeznek a kisvállalkozások által elvártakkal. A Samsung ProXpress M3825DW nyomtató egyebek mellett nagy teljesítményű (40 oldal/perc), könnyen kezelhető és képes a mobil nyomtatásra is. És amennyire lehet, környezetbarát is.

A szintén díjnyertes Samsung ProXpress M4530 multifunkciós készülék pedig 47 lapot is képes nyomtatni percenként. És a rendkívüli nyomtatás mellett a másolási képessége is kiemelkedő. Sőt, az extra nagy kapacitású tonerkazettájának köszönhetően még a működési költsége is kevesebb.

Vagyis ezek a készülékek:

– takarékosak
– gyorsak
– megbízhatóak
– környezetbarátok
Így nagyrészt megfelelnek a kisvállalkozások elvárásainak.

Nem véletlen tehát, hogy a BLI díjazta ezeket a nyomtatókat, illetve multifunkciós készülékeket.

Az előbb említett nyomtatót egyébként a Samsung kis munkacsoportoknak javasolja, míg az utóbbi multifunkciós nyomtató inkább nagyobb munkacsoportok számára kiváló.

Ön is kis irodába keres megfelelő nyomtatót vagy multifunkciós készüléket? Nézzen körül az Irodatech24 készülékei között!