Ilyen olcsón kevés készülékkel nyomtathatunk

Nagyot lépett a Brother nyomtatógyártó cég a tintasugaras nyomtatók piacán. Létrehoztak egy olyan készüléket, ami otthon is újratölthető. Elvileg bárki meg tudja oldani a műveletet. De nem is ez a legnagyobb előnye, hanem, hogy rendkívül hatékonynak tűnik. És itt arra gondolunk, hogy nagyon olcsó vele a nyomtatás.

A hivatalos oldal szerint fekete nyomtatásban 6 ezer oldalra képesek. Színesben pedig 5 ezerre. A tintatartályok “szemből” hozzáférhetők, ráadásul átlátszóak, így könnyedén megállapíthatjuk, hogy mennyi festékünk van még. Ha pedig utántöltésre szorul a tartály, három lépésben orvosolhatjuk is a problémát. Csak kinyitjuk az előlapi fedelet, feltöltjük az adott színnel a tartályt és visszazárjuk.

NYBT300 NYBT300_1

A Brother új nyomtatóját a technikai paraméterei mellett a méretei is hatékonnyá teszik. Összesen 43 centiméter széles. Így könnyedén elhelyezhető szinte bárhol az irodai asztalon.

 

Főleg kisirodai és otthoni felhasználásra kínálják ezeket az InkBenefit Plus nyomtatókat.

 

Azt eddig nem mondtuk, hogy a sorozat készülékei szkennelésre és másolásra is képesek. Vagyis multifunkciós nyomtatónak minősülnek. Szóval kisirodai felhasználásra tökéletesek.

 

A Brother InkBenefit Plus család nyomtatói között van olyan, amelyik az Irodatech24 kínálatában is megtalálható. A Brother DCP-T300 tintasugaras multifunkciós színes nyomtató például 70 ezer forint körüli összegért vásárolható meg – ami egy közepes árfekvésnek minősül ebben a kategóriában.

 

Megéri többet áldozni a készülékre, ugyanis a nyomtatással sokat spórolhatunk

 

NYBT300_3Ehhez a nyomtatóhoz egyébként egy eredeti festékpatron olcsóbb, mint 3 ezer forint, ami nagyjából 6 ezer oldal nyomtatását teszi lehetővé. Ebből pedig egy gyors számítással megállapítható, hogy egy oldal egyszínű nyomtatása 0,50 forintba kerül. Ami valóban meglehetősen kedvező ár.

 

Csak összehasonlításként: lézernyomtatóval – eredeti tonert használva – 12 forintba kerül egy oldal, míg ha prémium utángyártott tonert veszünk, 3 forintot kell fizetnünk. Szóval lehet mérlegelni, kérdés esetén mi szívesen segítünk.

 

Ha kíváncsi arra, hogy mit tud még az említett Brother nyomtató, nézzen körül az Irodatech24 webáruházában.