Jóval olcsóbb és ugyanolyan minőségre képes, mint az eredeti – Vásároljon ilyen nyomtató tonert!

Sokkal olcsóbb egy utángyártott toner, mint egy eredeti nyomtató kellékanyag. Ezért – érthető módon – a legtöbb vállalkozás már ezeket vásárolja. De nem csak a vállalkozásoknál, hanem egyre több iskolában, önkormányzati intézményben is ezeket a tonereket használják. Aminek az oka valószínűleg az, hogy a vonzó ár mellé minőségi nyomtatási képesség is párosul.

Az utángyártott tonerek ugyanúgy minőségi nyomtatásra képesek, mint az eredetik. Mondjuk ez annyira nem is meglepő, hiszen egy utángyártott tintapatron is teljesen új, valójában egy másolatról van szó, ami szinte mindenben megegyezik a gyári toner, patron tulajdonságaival.

 

Miért mondják mégis egyesek, hogy ezek nem megfelelő minőségűek?

 

A legtöbb utángyártott toner megbízható. Persze vannak olyan tonerek is a piacon, amik nem hozzák az elvárt minőséget – mint ahogy ez más terméknél is előfordul. De ha okosan vásárolunk, jó helyről, a minőségre nem lehet panaszunk. Az irodatech24.hu kínálatában található utángyártott tonerekre biztosan nem. Az itt vásárolható termékek mellé ugyanis még garancia is jár.

 

Ahogy a korábbi bejegyzésünkben az újragyártott tonerekkel kapcsolatban is írtuk, nyomtató- és termékgarancia is jár a megvásárolt kellékanyagok mellé.

 

De mi a különbség az utángyártott és újragyártott között?

 

Árban pár száz forint, legalábbis egymáshoz képest. Viszont az eredeti toneréhez képest már jóval több. Egy utángyártott toner akár 75 százalékkal is olcsóbb lehet.

 

Milyen problémák fordulhatnak elő egy utángyártott és egy újragyártott tonernél?

 

A legtöbb esetben semmilyen. Az utángyártott toner kifogástalan minőséget ígér, elvileg nem lehet vele probléma. A újragyártottnál fordulhat elő legfeljebb annyi, hogy az eredetinél valamivel halványabb képet nyomtat. Ritka az, amikor csíkoz vagy más hibát produkál. Persze, ha ilyet tapasztalunk, érvényesíthető a garancia – legalábbis egyes kereskedőknél.

 

Milyen tonert vásároljak?

 

Mi azt javasoljuk, hogy ha toner vásárlására kerül a sor, inkább adjon pár száz forinttal többet egy garantáltan kifogástalan minőséget kínáló utángyártott tonerért. Menjen biztosra! De természetesen azt is megértjük, ha a standard minőségű tonereket választja. Ha csak irodai nyomtatáshoz, mindennapi anyagokat készítene, kiváló ez utóbbi is.

 

Bármelyiket is választja, az Irodatech24.hu kínálatában az eredeti tonerek mellett mindkét konstrukciót megtalálja. Válasszon itt tonert, patront a nyomtatójához! Gyors kereséshez használja a tonerkereső alkalmazásunkat!