Kis irodába kis nyomtatót

Kicsi nyomtató

Többször írtuk már, hogy mennyire fontos egy kisvállalkozás esetében az irodai helytakarékosság. Nem mindegy, hogy egy kis irodában mekkora a nyomtató, mennyi helyet foglal el a szkenner. Írtuk már, hogy a legokosabb lépés, ha emiatt multifunkciós készüléket vásárolunk. De azért abból sem mindegy, hogy mekkorát.

Szóval a helytakarékosság fontos, és ezt a HP is tudja. Ezért ki is fejlesztették a világ legkisebb multifunkciós nyomtatóját. Ez mindössze 144 x 403 milliméteres. A magassága pedig kevesebb, mint 180 milliméter. És a súlya is igazodik a kis méretekhez. Alig több 2 kilogrammnál.

 

És téved, aki azt gondolja, hogy a kis méret kompromisszumokkal jár. A HP nyomtatója 4800×1200 dpi-s felbontásra képes, ami tökéletesen elegendő egy általános irodai munkához. Azt még nem mondtuk, hogy tintasugaras készülékről van szó. És az oldalak kinyomtatása percenként elérheti akár a tízet is – vagyis egyáltalán nem lassú.

 

Ahogy említettük, a HP fejlesztése egy multifunkciós készülék, így szkennelni is tud. Egy A4-es oldalt 15 másodperc alatt olvas be, a felbontás ebben ez esetben 1200×1200 dpi. És még egy kis extra is jár a készülékhez. Egy úgynevezett HP Social Media Snapshots. Ez a Facebookról, az Instagramról és az okostelefonokról származó képek gyors nyomtatását teszi lehetővé.

 

Ez egy valóban nagyon tehetséges, kis méretű, irodába is nagyon jól használható nyomtató. De azért nem kell feltétlenül ilyen kis készülékben gondolkodni. Létezik más alternatíva is azoknak, akik kis helyre szeretnének maximális tudású készüléket vásárolni. Az előző adatokhoz összehasonlításként: egy átlagos multifunkciós készülék mérete 463 × 389 × 320 milliméter. Láthatóan jóval nagyobb, de nagynak azért nem neveznénk. Meglátásunk szerint egy irodában azért ennek is el kell férnie. Még akkor is, ha tényleg kis irodával rendelkezünk.

 

Ha tehát számítanak a méretek, nézze meg a termékleírás melletti általános jellemzőket. Nyomtató választék van bőven, az Irodatech24.hu-nál biztosan. Nézze meg a kínálatot itt!