Kis méretű irodaszerek, amik nélkül nehezen megy a munka

Irodaszer

Íme, néhány igazán kis irodaszer, amikre a méretüktől függetlenül nagy szükség van a munkahelyen. Leginkább az archiválás során vesszük nagy hasznukat. Ezek azok, amik ha éppen elfogytak és nincs belőlük tartalék, nagyon tudnak bosszantani. Ön is így van ezzel?

Az egyik ilyen irodaszer a gempakopcs. Enélkül sok dokumentum kavarodna el az irodában. Nem árt, ha van belőle tartalék. A legjobb, ha már akkor beszerzünk egy újabb adaggal, ha az asztalunkon lévő tartóból elfogyott és a pót dobozt kezdjük meg.

A tűzőgépnek ugyancsak nagy hasznát vesszük az archiváláskor. És ha ebből kifogy a tűzőkapocs, akkor baj van. Ugyanis enélkül a kisebb terjedelmű dokumentumok egymáshoz tartozó lapjai nem rögzíthetők egymáshoz biztonsággal.

 

És, ha már itt tartunk, a nagyobb terjedelmű dokumentumok összekapcsolásához való bindercsipeszből is tartsunk tartalékot. Ez szintén egy kicsi, de annál hasznosabb irodaszer.

 

Jelölőcímke nélkül is keletkezhet zavar az irodában. Ha nem jól rendszerezünk, abból később nagyobb baj is lehet.

 

És honnan tudjuk, hogy fogytán vannak ezek a kis irodaszerek?

 

Mivel kis méretű kellékekről van szó, ezért ritkán tartjuk számon, hogy pontosan mennyi van még belőlük tartalékban. Ezért célszerű beszerezni olyan irodaszer tartót, amiben az imént felsorolt eszközök is tárolhatók. Így mindig a szemünk előtt lesz, hogy mennyi a még felhasználható mennyiség.

 

Gemkapocs tartóból például már nagyon praktikus verziókat lehet kapni. Akár olyat is, ami mágneses, így a kapcsok nem potyognak le az asztalunkról. De olyan tartót is vásárolhatunk, ami a jelölőcímkék tárolására is alkalmas. Olyan kivitel is létezik, ami kockatömb tartó és gemkapocs tartó is egyben. Szóval még sok helyet sem foglal az asztalunkból.

 

A tűzőgéphez való kapcsot valószínűleg dobozban, az irodai asztalunk fiókjában kell tárolnunk. Viszont binderbilincsből tarthatunk párat egy erre is alkalmas, asztali, fémhálós írószer tartóban.

 

Ha kíváncsi a teljes kínálatra, netán egy helyen szerezné be jó áron a legfontosabb irodaszereket, itt nézzen körbe.