Manapság ilyenek a konferencia mappák

Konferencia mappa

Mit várhatunk el manapság egy konferencia mappától? Mennyivel másabb ma egy konferencia mappa, mint pár évvel ezelőtt? Kezdjük ez utóbbival.

Talán Ön is emlékszik még a menedzser kalkulátorokra. Abban a korszakban jó dolog volt, ha a konferencia mappába ezt lehetett tárolni. De kevés üzletembernek volt ilyen tartója. Inkább csak olyanokkal találkozhattunk, amiben beépített számológép volt – legfeljebb. Talán ez volt az extra a jegyzetfüzet, a tolltartó és egyes rekeszek mellett.

Mára az nagyon sokat változott. A menedzser kalkulátorokat felváltották a táblagépek, a számológép helyett pedig az okostelefonok jöttek. Láthatóan a technika fejlődése megváltoztatta az üzleti élet igényeit is.

Ehhez alakultak át a konferencia mappák is. A tároló részeknél megjelentek a táblagép és okostelefon tartó tokok. Ez utóbbit például olyan helyre tehetjük manapság, ahonnan menet közben is könnyedén elővehetjük. Szóval a sokat utazó dolgozók igényeit is szolgálják ezek a mappák.

De nem csak funkcióiban bővültek a konferencia mappák. Az anyaguk is idomult az igényekhez. Méghozzá úgy, hogy a táblagép és más kiegészítők is teljesen védve legyenek. A mappa belső részében a tolltartó és a jegyzetfüzet tartó megmaradt. Talán még annyi az újdonság, hogy az eszközeinkhez tartozó töltők, kábelek egy hálós, cipzározható tárolóban helyezhetők el. Régebben ugye erre szintén nem volt szükség.

A zsebek és a tolltartó rekeszek száma termékenként és márkánként változó. A Leitz például inkább a trendi eszközökhöz igazította a kínálatát. A hagyományos konferencia mappáknál viszont inkább az elkülöníthető tartórekeszekre, névjegykártya tartókra helyezték a hangsúlyt. És ez jól is van így, hiszen nem vagyunk egyformák. Vannak, akik szinte mindent digitálisan rendeznek, nekik az előbbi konferencia mappa remek választás. Mások pedig inkább a papír alapú dolgokra esküsznek. Számukra nyilván fontos, hogy minél több tároló rekesz legyen a konferencia mappában.

 

Legyen bármelyik típus is szimpatikus Önnek, nálunk, az Irodatech24-nél talál megfelelőt. A választékért klikk!