Naptárak, agendák és határidőnaplók – Ezért van ezekre szükségünk

Lassan itt az év vége, vele pedig egy új kezdete. Mivel csak keveseknek adatik meg, hogy minden fontos időpontot, megbeszélést a fejükben tudnak tartani, és ha nem szeretnénk, hogy kellemetlenül érjen minket egy barát vagy kolléga névnapjának, születésnapjának az elfelejtése, akkor ideje lesz beszerezni a jövő évi naptárat. Amit persze folyamatosan vezetni is kell!

 

Az irodatech24.hu webáruházában több mint 150 féle agenda, zsebnaptár, asztali és falinaptár közül választhat. A határidő naplókat és naptárakat nem csak magánszemélyeknek, hanem céges ügyfeleknek is ajánljuk. A hölgyek mellett a férfiak is találnak maguknak megfelelő naptárat, sőt a gyermekekre és az idősekre is gondoltunk a készlet összeállításánál. Más naptár kell a konyhába, más az irodába és megint más a gyerekszobába. Mindegy, hogy heti vagy napi beosztásban dolgozik valaki, a kínálatban a legkülönfélébb naptárakat meg fogja találni.

 

zsebnaptárEgy jó zsebnaptár azt mutatja, hogy a tulajdonosa felkészült, összeszedett ember, pontos, és fontosak számára az időpontok. Megbízható, mert amit megbeszélünk vele, azt az időpontot tartani is fogja, hiszen naptára van, amit mindig nála is tart, ráadásul le se merül, mint az okostelefon. Egy zsebnaptár rendelkezzen naptárrésszel. A legjobb, ha névnapok is vannak benne nemzeti ünnepekkel feljegyezve. És legyen benne telefonregiszter, jegyzet rész és jelzőszalag a legfontosabb adatokhoz, hogy minél gyorsabban ki tudjuk keresni a bejegyzéseket.

 

Mi is az az agenda, és mivel tud többet, mint a zsebnaptár?

Az agenda méretében is nagyobb, heti beosztásokkal van ellátva, és napi szintű munkaidő beosztással rendelkezik. Többnyire reggel 6 órától este 18 óráig fél órás beosztásokkal, hogy pontosan tudjuk vezetni a programokat, a tárgyalásokat. A nagyobb típusok akár két jelzőszalaggal is megvásárolhatók, kemény borítóval, tolltartó rekesszel, egy éves tervezési rendszerrel, telefonregiszterrel, kitéphető jegyzet résszel kombinálva. Legtöbbször világos, jó minőségű papírlapokkal vannak ellátva, hogy a bejegyzések ne vesszenek el a naplóban.

 

Az asztali kínálat szintén bőséges, hiszen megtalálhatók itt a hagyományos fehér lapos, magyar naptárhálós, holdnaptárral ellátott naptárak. Abban az esetben, ha modernebb kialakításra, stílusosabb képekre vágynánk, akkor rengeteg téma közül választhatunk. Természetesen névnapokkal a magyar naptárhálóban. Ráadásul a gyermekek se maradtak ki az ajánlási körből, hiszen a Kisvakond is feltűnik az asztali naptárkínálatban – jól átlátható magyar naptárhálóval, névnapokkal és holdnaptárral.