Négy plusz egy termék, ami az irodai csomagküldéshez feltétlenül kelleni fog

Összegyűjtöttük néhány fontos kelléket, terméket, ami feltétlenül kelleni fog az irodai küldemények postázáshoz. Ha rendszeresen adunk fel csomagot, akkor fontos, hogy ezek mindig ott legyenek az irodában.

 

Az első és a legfontosabb talán a postázó doboz. Érdemes tudni, hogy ezekből a dobozokból többféle méret létezik. Viszont azt is számításba kell vennünk: az igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy a küldeményünk nem tölti ki teljesen a rendelkezésre álló teret a dobozban. Ezért nem árt, ha térkitöltő habot is rendszeresítünk az irodában. Igaz, ez nem olcsó, ugyanis nagy mennyiségben kapható csak, de e nélkül rizikós a küldemény szállítása. Ha ez kimarad, könnyedén megsérülhet a termék, az pedig nagyobb kárt eredményezhet, mint amennyibe a térkitöltő anyag kerül. De ha térkitöltő habot nem használnánk, megpróbálkozhatunk légpárnás fóliával is, amihez egyébként kézi fóliázó készülék is kapható. Szóval fóliával is gyorsan és egyszerűen törésállóvá tehetjük a küldeményünket.

A harmadik kihagyhatatlan termékünk a csomagzáró gép, illetve a csomagzáró ragasztószalag. Ha a postázandó dobozunkat lezárnánk, csak erre alkalmas ragasztószalagot használjunk. Ellenkező esetben nem garantált, hogy zárva marad a csomag, amíg megérkezik a küldemény. Azt pedig nem kell mondani, mennyire kellemetlen, ha a címzett üresen kapja meg a feladott dobozt.

A negyedik termékünk a címke. Ha a futárnak szóló fontos közlendőnk van, ne felejtsük el azt feltüntetni. Gondolhatunk itt például arra, ha törékeny terméket küldünk. Ehhez használjunk ragasztható, nyomtatható felületű etiketteket.

 

A plusz egy termékünk a légpárnás tasak. Nem árt, ha ilyet is tartunk az irodában. Ha a küldeményünk kis méretű, nem szükséges feltétlenül dobozba tennünk és gondosan kipárnáznunk. Egyszerűbb megoldás is létezik. Manapság kaphatók ugyanis elég nagy méretű légpárnás tasakok, így ha egy ilyenbe belefér a termékünk, nem lesz szükségünk térkitöltő anyagra és csomagzáró ragasztószalagra se. De még az etikettet is megspórolhatjuk. Hiszen ezeknek a tasakoknak írható a felülete – legfeljebb egy jól fogó filcre lesz szükségünk. Szóval a kisebb méretű, sérülékeny postázandó anyagoknak ideális ez is.

 

Ha még többet szeretne tudni a pontos csomagküldésről, levélküldésről, olvassa el ezt a bejegyzésünket. Ha a szükséges termékek beszerzésében segíthetünk, nézzen körül az irodaszer webáruházunkban!