Nem csak a nyomtatás, az irodai szkennelés is sokkal hatékonyabbá vált

Az irodák mobilabbá válásával a nyomtatási technológiák, a multifunkciós készülékek is együtt fejlődnek. A jelszó itt is, hogy az iroda mindig kéznél legyen. Vagyis, hogy tudjunk nyomtatni mobilról, a felhőből. És szkennelni is lehessen egyből mondjuk az Evernote-ba vagy a Google Drive-ba.

A Xerox szerint például fontos, hogy a multifunkciós készülékeink alkalmazkodjanak a munkastílusunkhoz, ezért létrehozták a ConnectKey rendszert. Ennek segítségével szinte bárhonnan üzemeltethetjük a készülékünket. Egyszerűen nyomtathatunk mobilról, tabletről. Vagy magán a készüléken lévő kijelzőn keresztül egy érintéssel indíthatunk el munkameneteket.

 

A ConnectKey eszközökkel elvileg nyomtathatunk iPhone-ról, iPad-ről, de alapból integrálva van az Apple AirPrint szolgáltatás is. A többfunkciós készüléket természetesen használhatjuk vezeték nélkül, így ott vethetjük be, ahol igazán szükségünk van rá. A telepítéssel nem kell bajlódni. Így a kezelhetőség ebből a szempontból is egyszerű.

 

A szekenneléssel kapcsolatban érdemes tudni, hogy az optikai karakterfelismerésnek köszönhetően a készülékekkel egyből létrehozhatók PDF fájlok. Szóval az archiválás rendkívül leegyszerűsített, ezáltal gyors. Továbbá – ahogy már írtuk – a szkennelt dokumentum rögtön küldhető az Evernote-ba, a Dropboxba vagy a Google Drive-ba. Vagy ha szeretnénk, természetesen megadott Windows-mappákba is szkennelhetjük a fájlokat.

De e-mailben is azonnal továbbküldhetjük a dokumentumot, amiben egy rögzített címtár lesz a segítségünkre. Ez megint csak egyszerűen és gyorsan kezelhető. Vagyis a munka a korábbiaknál jóval hatékonyabbá tehető.

 

És még egy dolog, amit szerintünk a ConnectKey-ről mindenképpen tudni kell: a költséghatékony működés. A Xerox ezen készülékeihez egy erőforrások felügyeletét segítő eszköz is rendelkezésre áll, ami segít spórolni a festékkazettán és a tintán. De abban is segít, hogy kevesebb energiát használjunk fel a készülék működtetésekor.

 

A gazdaságos munkát egyébként egy 24 órás megfigyelési és jelentéskészítési rendszer teszi lehetővé. Szóval a személyre szabhatóság és a rugalmas munkavégzés lehetősége mellett nagy előny még, hogy az energia- és festékfelhasználást is optimalizálhatjuk.

 

Az irány valószínűleg ez. Vagyis az egyszerű, hatékony, gazdaságos irodai munkavégzést lehetővé tevő eszközök használata. Ha Ön is így látja, és nem szeretne lemaradni a komoly üzleti versenyben, tájékozódjon időben az irodai készülékek kínálatáról. Ebben az Irodatech24 webáruház a segítségére lesz. Nézze meg itt, milyen eszközöket kínálunk Önnek!