Nyomtasson dizájnos grafikát! – Mutassa be így az új ügyfeleknek a céges eredményeit!

Infogram

Milyen egy jó grafikon? Nehéz ezt meghatározni. Az viszont biztos, hogy az Excel táblák ideje lejárt. Ahhoz, hogy a célközönségnek, az üzletfeleknek szánt adatokat, kimutatásokat eredményesen be tudjuk mutatni, egy hagyományos táblázatnál többre lesz szükségünk. Készítsünk infografikát! Olyat, amit akár ki is nyomtathatunk, így a személyes tárgyaláskor kézbe is adhatjuk.

És nem kell megijedni a professzionális megjelenítés igényétől, hiszen ahogy sok más tevékenységhez, az infografika elkészítéséhez is létezik több online alkalmazás is. Ilyen például az Infogr.am, ami egyebek mellett a grafikai megjelenítés “gondját” veszi le a vállunkról. Nekünk csak ki kell választanunk a kívánt elemet, a diagram formáját, az egységeket, és rögzítenünk kell az adatokat. A többit elvégzi helyettünk az alkalmazás.

Vagyis, ha ezt használjuk, biztosak lehetünk abban, hogy trendi és élvezhető infografikán keresztül tudjuk bemutatni a leendő ügyfeleinknek az eddig elért eredményeket. És, ha még ki is nyomtatjuk egy jó minőségű papírra, az egészet pedig egy dizájnos mappában át is nyújtjuk a tárgyalópartnerünknek, – kis túlzással – garantált a siker.

És mint tudjuk, fontos a megjelenés

Az Infogr.am alkalmazásban lehetőség kínálkozik arra is, hogy Excel adatainkat importáljuk, így a grafikonok elkészítése még egyszerűbbé válik. Sőt fotókat is behívhatunk és előre elkészített térképeket is elhelyezhetünk az infografikán – csak néhány dolog. Gyakorlatilag még bepötyögnünk sem kell a számokat. Ráadásul garantáltan pontos lesz a rajz, ugyanis a program mindent a megadott adatokhoz igazít.

Egyszerű, dizájnos és pontos

A program egyébként ingyenes, mindaddig, amíg nyilvánossá tesszük, amit készítettünk. Ha privát kimutatást készítenénk, akkor már fizetnünk kell. Ahogy akkor is, ha kinyomtatnánk az infografikánkat.

Viszont lehet, hogy megéri előfizetni, mert marketing szempontból is hasznos, ha mondjuk egy jól átlátható kimutatást minőségi papíron és mappában nyújtunk át a leendő ügyfélnek.

Ha Ön is így gondolja és megfelelő mappát, nyomtató kelléket vagy papírt keres, az Irodatech24 kínálatában megtalálja.