Ön irodája ilyen – vagy csak ilyen lesz?

Mindenben vannak trendek, az irodai berendezésben miért ne lennének? Kíváncsi arra, hogy 2016-ban melyek az uralkodó irányok? Mutatjuk.

A mobil munkavégzés komoly hatást gyakorol az irodai berendezésekre vonatkozó trendekre. Ez főleg a nyitott terek és a mindenki által használható munkaállomásokban nyilvánul meg. Minden egyszerű, átlátható és mobil.

 

Mivel manapság minden a felhőben van és sokan a hordozható eszközökről dolgoznak, ezért gyakorlatilag feleslegessé vált a saját íróasztal. A munka az iroda bármely pontjáról megoldható. A nyomtatás vezeték nélkül megy, ahogy az internet is. És a munka is leginkább laptopon, tableten történik. Legalábbis a fejlettebb vállalatoknál ez az irány. És hát valljuk be, elég ésszerű ez az irány.

 

Valamelyest az előző trendhez kapcsolódik, hogy az irodában eltűnnek a vezetékek az asztalokról. Letisztult, átlátható berendezések uralják az irodát. Dokkolók kerülnek az irodai asztalra, amikre rácsatlakoztathatjuk a hordozható eszközeinket, és mehet a munka.

 

Egyre népszerűbb irány, hogy a természetet beviszik az irodába. Biztosan Ön is látott már – ha máshol nem, képeken – függőleges beltéri kereteket. Ilyenekkel például sok helyen találkozhatunk már. De a természet beköltöztetése más módon is megnyilvánul az irodában. Egyre több az igazi fából készült minőségi bútor.

 

És a pihenőtereket se hagyjuk ki. Ezek már nem csak arra valók, hogy megigyunk egy kávét, hanem arra is, hogy még kényelmesebb módon dolgozhatunk, ha azt szeretnénk. A vezeték nélküli megoldások mindezt lehetővé teszik.

 

Az irodák egyszóval komfortosabbá válnak.

 

Ami az iroda berendezését illeti, megjelennek a színek. A rendszerezést például menő és dizájnos iratrendezők segítségével oldják meg. Már nem a komor színek az uralkodók a beltérben. A cél, hogy vidám, kellemes hely legyen az iroda. És ehhez láthatóan az irodaszerek, a részletek is hozzájárulnak, mint például az imént említett színes, dizájnos, egyben praktikus iratrendezők.

 

Röviden a 2016-os irodai trend: mobil munkavégzést lehetővé tevő munkaállomások, vezeték nélküli megoldások, színes, praktikus kiegészítők, rendszerezők, természetes anyagból készült berendezések és komfortosabb pihenőterek.

 

Az Ön irodájában is ez az irány? Vagy csak ez lesz? Mi segítünk a legmodernebb eszközök, irodaszerek beszerzésében. Nézzen körül az Irodatech24 webáruházában!