Utángyártott toner, ami garantáltan minőségi nyomatokat produkál

Egy utángyártott toner is lehet prémium. Vagyis attól még, hogy olcsón vásárolunk utángyártott tonert, nem kell lemondanunk a minőségről. És még a kompatibilitástól sem kell félnünk. Ha jó helyen vásárolunk utángyártott tonert, garantáltan olyat kapunk, ami a mi nyomtatónkhoz a legalkalmasabb.

A magas minőségű utángyártott tonerek ugyanis szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek át. Vagyis a nemzetközi szabályozásnak köszönhetően csak is kiválóan működő tonerek kerülhetnek forgalomba. És egy ilyen toner legalább 60-70 százalékkal kevesebbe kerül, mintha eredeti kellékanyagot vásárolnánk.

 

Persze, ha őszinték akarunk lenni, akkor el kell mondani, hogy hiba itt is előfordul. De legfeljebb 1-2 százalék lehet a nem kompatibilis termékek száma. De ebben az esetben sincs gond, a legtöbb forgalmazó cégnél vállalják a díjmentes cserét. Attól pedig nem kell tartani, hogy tönkreteszi a nyomtatónkat egy prémium utángyártott nyomtató toner. Legalábbis azoknál ez nem fordulhat elő, amik megbízható gyártótól és forgalmazótól származnak.

 

Amit még érdemes tudni az újragyártott, utángyártott vagy felújított tonernek is nevezett festékkazettákról, az az, hogy az alkatrészeiket a felújítás során teljesen kicserélik – ha szükséges. Ezután letesztelik azokat, és így kerülnek újra forgalomba.

 

Sokakban merül fel kérdésként, hogy kapacitásban is ugyanannyit tud-e egy újragyártott, utángyártott toner, mint az eredeti változat. A válasz erre: igen. Ugyanis gyakorlatilag az újragyártott toner is eredetinek számít, hiszen az újragyártással foglalkozó cégek gyűjtik be a kifogyott tonereket, majd feltöltik azokat. És, ahogy írtuk, kicserélik az elhasználódott alkatrészeket. Ami még némi különbség az eredetihez képest, az a festék minősége. A nagy nevű nyomtató gyártók festékeinek receptjei ugyanis nem ismertek.

 

Ami megint csak azt a megállapítást erősíti: ha utángyártott tonert vásárolnánk, olyan helyen tegyük azt meg, ahol a gyártónak az újragyártás mellett a festékelőállításban is múltja van.

Úgy gondoljuk, ha spórolni szeretne, de nem kötne minőségi kompromisszumot, válasszon prémium utángyártott tonert. Mi a megfelelő megtalálásában segítünk. Használja ehhez az irodatech24.hu oldalán lévő kellékanyag keresőt!